Jongens in hun Kracht

Sinds 2022 ben ik gecertificeerd “Jongens in hun kracht coach” bij Nuova Strada.
Deze opleiding sprak mij aan omdat ik zelf beter in mijn kracht wilde komen te staan. Het heeft mij naar mijn innerlijke kracht gebracht en mij enthousiast gemaakt om door middel van dit trainingsprogramma kinderen en volwassenen te begeleiden om ook hun eigen kracht te vinden.
In mijn opvoeding heb ik mee gekregen en ervaren dat goed kunnen leren heel belangrijk was. Ik zie dat ook in deze tijd veel ouders, beroepskrachten in de kinderopvang en in het onderwijs het belangrijk vinden dat kinderen vooral veel kennis te vergaren. In de maatschappij heeft dit een hoge prioriteit, als ook in hun functioneren later op het werk en in hun leven. Het voelen blijft vaak onderbelicht.

Waarom Jongens in hun Kracht:
Herken jij het ook, dat volwassenen en kinderen uit balans raken omdat er veel minder aandacht wordt gegeven aan voelen? We leren vaak niet hoe we met de signalen van ons lichaam zoals emoties, pijnlijke gevoelens, heftig gebeurtenissen om moeten gaan en vragen de dokter om medicijnen die signalen van het lichaam onderdrukken. Maar vroeg of laat vertelt ons lichaam dat er iets moet veranderen. Ik ben van mening dat het belangrijk is, dat we zo vroeg mogelijk in ons leven leren om te voelen wat ons lichaam ons te zeggen heeft en hoe we met emoties kunnen omgaan.

Een mooi middel hiervoor is het Jongens in hun kracht trainingsprogramma. Door middel van het volgen van dit trainingsprogramma ontstaat er een directe verbinding met je lichaam. Je wordt lichaamsbewust en dit lichaamsbewustzijn is de ingang naar je authentieke kracht.

Voor wie:
Jongens in hun Kracht trainingen zijn er voor jou, voor je kind of kinderen die je begeleid vanuit het onderwijs. Neem contact met mij op via het contactformulier op deze site.

Hoe de naam Jongens in hun Kracht is ontstaan:
De problematiek waar jongens in het dagelijks leven mee te maken krijgen, brengt het gedrag van jongens regelmatig in een negatief daglicht. Denk aan stil moeten zitten in de klas, hoog gevoeligheid, boosheid, niet begrepen worden door vooral vrouwelijke leerkrachten en hulpverleners en het gemis van het mannelijke rolmodel. Dat bracht Gerbrand en Rita ertoe om een trainingsprogramma te ontwikkelen voor jongens waarbij niet het gedrag centraal staat, maar wie zij werkelijk van binnen zijn.
Gaandeweg ontdekten zij dat het trainingsprogramma voor iedereen geschikt is, voor zowel jongens, meisjes als volwassenen. Voor meer over wie zij zijn en het trainingsprogramma kun je kijken op jongensinhunkracht.com.

Een beweging zegt meer dan 1000 woorden. Jij bent welkom om samen met mij te onderzoeken hoe jij je kunt bewegen naar de krachtige mens die jij bent. Ik heb al hele mooie ontwikkelingen gezien bij de kinderen en volwassenen die ik heb begeleid.

De unieke combinatie van deze bewegingsoefeningen zorgen ervoor dat jij niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en mentaal in beweging komt. Je leert voelen wat er in je lichaam gebeurt. Dit helpt je alles los te laten van wat jij niet bent, maar wel met de jaren hebt aangeleerd. Zo kun jij de verbinding met jouw authentieke kracht herstellen.

Wil je ervaren wat de training Jongens in hun Kracht voor jou kan betekenen? Wil jij samen met mij de route ontdekken naar je eigen unieke kern, jouw kwaliteiten, jouw authentieke zachte kracht?
Vul dan het contactformulier in op deze website, dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek en als we beide een klik voelen volgt het intake gesprek. Na drie trainingen kijken we waar je staat op je innerlijke route en kijken we wat je meer nodig hebt.

Zoek je een Jongens in hun kracht coach bij jou in de buurt? Kijk dan op jongensinhunkracht.com/gecertificeerde-coaches/.