Peuterdans

Peuterdans is leuk voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar samen met jou als ouder.
Even helemaal tijd en aandacht voor je kind en samen bewegen op muziek bevorderd het positieve contact tussen jullie.
De motoriek en de taalontwikkeling van je kind wordt gestimuleerd doordat we regelmatig liedjes zingen tijdens het dansen.

Tijdens de dansles bewegen we op allerlei soorten muziek, afgestemd op het thema, de sfeer en de gewenste bewegingen. Ik leer peuters geen pasjes aan, omdat ik dat niet vindt passen bij deze leeftijd.
De lessen staan in verschillende thema’s uit de belevingswereld van peuters en de feesten en seizoenen van het jaar.

De bovenzaal van sporthal de Mammoet is goed geventileerd en heeft een schone vloer. 
Kom met 1 volwassene per kind naar de les, mijn ervaring is dat dat voor het kind het fijnst is omdat het kind dan zijn/haar aandacht niet hoeft te verdelen tussen de 2 ouders/grootouders en beter mee kan doen met de les. Opa’s of oma’s zijn ook van harte welkom om te komen dansen met hun kleinkind.

De lessen zijn in volle gang. Momenteel bied ik een cursus van 11 lessen aan op vrijdagochtend. We dansen in sporthal de Mammoet in Gouda. Heb je belangstelling? Schrijf je in via het aanmeldformulier of neem contact met mij op of stuur een berichtje via het contactformulier. Wil je instromen als de cursus al begonnen is? Dat kan alleen in overleg met Linda, neem gerust contact op.

Uw deelname is bepalend voor het laten doorgaan van de cursus!
Als u toezegt dat u na de  proefles peuterdans de cursus te gaan volgen, dan reken ik op u.

Voor een impressie van de lessen kun je de foto’s bekijken die gemaakt zijn tijdens de les door fotograaf Marti van Kranenburg.

Inschrijven
Voor deelname aan de cursus is een inschrijving nodig.
Als er te veel inschrijvingen zijn voor één groep dan maak ik twee groepen die na elkaar les krijgen. 

Datum proefles: vrijdag 1 en 8 september 2023 
Cursus 11 data                   : 15-9, 22-9, 29-9, 6-10, 13-10, 27- 10, 3-11, 10-11, 24-11, 1-12 en 8-12-23 
Lestijden                            : 9.00-9.45 uur
Kosten vrijdagochtend       : cursus 11 lessen €143,00
Locatie                               : Sporthal de Mammoet, Calslaan 1, Gouda

Wijze van betalen:
Proefles: €7,00 over te maken uiterlijk in de week vóór de proefles start.
Cursus van 11 lessen: In de week vóór de eerste les van de start van de cursus dient de betaling van het gehele cursusbedrag binnen te zijn. Contant betalen of het bedrag ter plekke digitaal overmaken, gelijk na de proefles kan ook.

Een losse les als de cursus al begonnen is kan alleen in overleg en kost €14,-. Neem daarvoor contact op met Linda, 06-43858863.

Kinderen die al eerder een Peuterdanscursus, Kleuterdanscursus of ContaKids bij mij gedaan hebben krijgen de proefles gratis!

Als u besluit het bedrag thuis over te maken vraag ik een aanbetaling van €10,- meteen na de proefles te voldoen. Deze aanbetaling van €10,- kunt u van het cursusbedrag aftrekken als u het cursusgeld overmaakt.

Moet jij met je gezin rondkomen van een uitkering en wil je graag meedansen met je kind, vraag dan naar de mogelijkheden.

*Incidenteel is het mogelijk om broertjes of zusjes/ vriend of vriendinnetjes ouder dan 3 jaar, van de deelnemende peuter, mee te nemen naar de peuterdansles. Voor dit kind dient u dan €7,- te betalen. Broertjes of zusjes onder de 2 jaar zijn gratis.

IBAN:  NL58 INGB 0702 2234 92, t.n.v. Linda Snaterse te Gouda
Graag even vermelden om welke cursus het gaat en de naam van uw kind!